Agenda

11:00 - 12:30

From Fear of Failure to Fearless Action

Ca să poți rezolva o problemă trebuie mai întâi să admiți că există și apoi să o înfrunți. Vorbim despre frică în toate formele ei, de la cele transmise din generație în generație, la cele de la locul de muncă sau din societate până la frici autoimpuse. Frica de eșec, frica de schimbare, frica de asumare, frica de a merge mai departe, frica de a te cunoaște pe tine însăți. Despre toți acești ”demoni” și mulți alții dezbatem alături de unele dintre cele mai puternice voci feminine ale momentului din societatea românească.

Teme de discuție

• Power-up. De la minus la plus infinit
• Mindset de lider. Plan pentru o carieră de succes
• Brand New You. Cum depășești frica de schimbare
• Leadership feminin, cu plusuri și minusuri
• De ce se tem femeile?

Speakeri:

Mădălina Uceanu – Femeia de business, realitatea neretușată
Melania Medeleanu – Working Wonders. Cum reusești imposibilul
Fady Chreih - Leading Women – o perspectivă pozitivă
Mara Cristea - Power-up. De la minus la plus infinit
Grigoriada Stroe – Gaming la feminin
Cori Grămescu – Ghidul de supraviețuire al antreprenorului pe timp de pandemie

12:30 - 13:00

REFRESH.REINVENT. RULE

Imaginea de sine și puterea internațională a Brandului Personal

Cum îți găsești identitatea. Identitatea personală și cea creativă. Cum îți dai seama că poți face ce visezi și cât este de greu, de imposibil? Cum este să fii un brand românesc internațional! Cum crești și cum reușești să te menții într-o lume în care provocările sunt la tot pasul, iar o pandemie cum este cea pe care o traversam închide fabricile și magazinele în întreaga lume.

Despre încredere și voință. Despre pasiune și strategie, despre temeri și curaj vă invităm să vorbim cu Venera Arapu, unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din România. Venera Arapu este lector universitar la Universitatea Națională de Arte Bucureşti. După ce a lucrat cu Alexander McQueen la Givenchy şi cu Paule Ka, la sfârșitul anilor '90 a creat brandul omonim și este primul designer român care a participat la Săptămâna Modei de la Paris. 

Venera Arapu creează ţinute conceptuale şi comerciale, cea mai mare parte a acestora vânzându-se exclusiv pe piețe externe. De la izbucnirea pandemiei, a decis să se adreseze pieței interne cu un brand nou, adaptat cerințelor pieței românești de desfacere și puterii de cumpărare a acesteia, lansând colecția MEWS CHANNEL, pe Fashion Days. 

Speaker:

Venera Arapu, Designer